Winactie: queeste Muse Academy II – zwarte magie

Ben jij fan van fantasy en van avontuurlijke boeken? Dan hebben wij een geweldige queeste voor je. Wil jij schitteren in een boek… lees dan snel het onderstaande bericht.

Attentie alle Muzen in spé! De Muzen van Helikon hebben jullie hulp nodig op de mysterieuze queeste die naar de onthulling naar het tweede avontuur van de Uitverkorenen en hun vrienden zal leiden.

Wat moet je doen?

Spreek je diepste talent aan en creëer je eigen Muse Academy personage! Maak een infosheet met de naam, looks, nationaliteit, likes/dislikes, talent, inspiratielijn en allerlei andere leuke weetjes over hem/haar. Deze info is cruciaal voor de leerlingendatabank van de school.

Verder word je personage ook nog eens uitgenodigd om een dagje op Helikon rond te lopen. Schrijf een korte scene/verhaal waarin je personage één of meerdere personages van Muse Academy ontmoet.

Al deze creatieve schrijfsels stuur je voor 15 februari 2018 door naar meaghannbaeken@telenet.be met als onderwerp ‘Queeste voor Helikon’.

Degene die deze queeste tot succes kan beëindigen krijgt niet alleen het allereerste exemplaar van ‘Muse Academy 2: Zwarte magie’ opgestuurd met Hermes Express, maar ook zal onder streng toezicht van Apollo en de Muzen je personage een kleine bijrol krijgen in het derde boek van de Uitverkorenen van Muse Academy.

Waar wacht je dus nog op? Kruip in je pen en wie weet krijg je wel de kans om tot Muse Academy te worden toegelaten!

Ik kan alvast niet wachten om alles over jullie inspiratievolle personages te weten te komen. Hopelijk tot snel!

Morgan Blade,

FLYER MUSE klein jpg

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail