Winactie: win een gruwellunch!

Om de 2e druk van Echo te vieren, geven we bij Kabook Uitgevers een gruwellunch weg aan maar liefst 5 mensen! En deze 5 winnaars krijgen ook nog een gesigneerd exemplaar van Echo cadeau!

Heb je op 16 december nog niets te doen en vind je het leuk om auteur Tamara Geraeds het hemd van het lijf te vragen tijdens een overheerlijke, bloederige lunch? Lees dan snel verder!

hand

Voorwaarden:

-dit is een deelactie. Alleen door het bericht te delen doe je mee aan de winactie.

-deel deze winactie op zo veel mogelijk plaatsen. Hoe meer je deelt, hoe groter je winkansen! Vergeet niet je berichten op openbaar te zetten!

-deelnemen aan deze actie kan alleen in de maand oktober. De winnaars zullen begin november bekend worden gemaakt.

-de lunch vindt plaats in Hoeven, Noord-Brabant. Winnaars dienen zelf voor vervoer te zorgen. Kom je met het openbaar vervoer, stap dan uit op station Etten-Leur, dan komt Tamara je daar ophalen.

-de lunch start om 13 uur en zal 2 á 3 uur duren.

-door deel te nemen aan deze winactie stem je automatisch in met de plaatsing van tijdens de lunch genomen foto’s op verschillende social media en onze websites.

-winnaars die niet aanwezig zijn bij de lunch ontvangen geen exemplaar van Echo.

-ben je verhinderd, geef dat dan aub zo snel mogelijk aan ons door, zodat we eventueel nog een andere deelnemer blij kunnen maken.

-ook mensen die al in bezit zijn van een exemplaar van Echo kunnen deelnemen. Ben je een van de gelukkige winnaars, dan kan je jouw gewonnen exemplaar weggeven aan een vriend, kennis of familielid.

BRUNA JPG

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail