Onthulling omslag: Evian Willow

De allernieuwste omslag van de nieuw uit te komen fantasy is vandaag onthult. Na een oproep op social media is de titel door de lezers zelf gekozen. De spannende fantasy draagt de titel  ‘de vloek van de vuurdraak’ en verschijnt 11-11-2015.

Tijdreizigers Elena, William en Charlotte denken eindelijk hun rust en hun plek gevonden te hebben. Als Elena en William een vakantie nemen op het Caribische eiland Istreria, is niet iedereen blij het tweetal terug te zien. Al snel blijkt dat er wel een heel vreemd virus heerst onder de bewoners. Dit ‘hebzucht’ virus werd voorspeld in een profetie, opgetekend in de mijnen van Istreria.

Als William besmet raakt wil Elena hulp in gaan roepen. Samen met haar nieuwe vrienden verlaat ze het eiland. Onderweg blijkt echter dat er een verstekeling meevaart. Is het toeval dat deze kleine jongen het teken van III in zijn nek draagt?

‘De vloek van de vuurdraak’ is het fantastische eerste deel van de nieuwe fantasyserie Evian Willow. Een avontuur vol spanning en magie. De lezer wordt meegenomen naar parallelle werelden, met veranderende tijdlijnen en vreemde wezens, waar niets is wat het lijkt…

2016 DEFINITIEF JPG

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail