Voorpublicatie

VOORPROEF JPG

Voorpublicatie van de nieuwe thriller Doodstil. De eerste thriller van debutante Lydia van Houten. Deze erotisch-literaire thriller verschijnt juni 2015.

Lerares Madeleine (Maddy) Bleyland ontmoet na haar arrestatie zedenrechercheur Nick Simons. Als Maddy een relatie met hem begint blijkt Nick er dubieuze praktijken op na te houden. Zo raakt ze verstrikt in een web vol leugens en bedrog. Vanaf dat moment ontvangt ze vreemde doodsbedreigingen. De mysterieuze briefschrijver beschrijft uitvoerig wat hij met haar van plan is. Dan blijkt dat Maddy niet zijn enige slachtoffer blijft, want ook de extravagante Julia Nessi, en prostituee Rachel Red worden met de dood bedreigd. Ogenschijnlijk hebben de slachtoffers niets met elkaar gemeen. Toch komen er geheimen naar boven die leiden tot een bloedstollende ontknoping…

Doodstil is het thrillerdebuut van Lydia van Houten. Een bloedstollend vierluik van vrouwen die één ding met elkaar gemeen hebben: hun moordenaar.

Volgens lezers boeit deze thriller tot de laatste pagina. Door de beeldende beschrijvingen, het mysterie, de erotische spanning komt het tot een ijzingwekkende climax.

VOORPROEFJE DOODSTIL

Bekijk hier de trailer / ISBN 9789082415209

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail