Teken van Drie (4) Vloek van de Vuurdraak

‘Vloek van de Vuurdraak’ is het adembenemende vierde deel in het magische Fantasy-avontuur van L.A. Dawn.

Het fantastische avontuur begint als er een ijzingwekkend virus om zich heen grijpt. De strijd op leven en dood is begonnen… Tijdreizigers Elena, William en Charlotte denken eindelijk hun rust en hun plek gevonden te hebben. Als Elena en William een vakantie nemen op het Caribische eiland Istreria, breekt er een mysterieus virus uit. De uitbraak werd echter voorspeld in een profetie van de vuurdraak. Als deze allesvernietigende code ontwaakt is niets en niemand meer veilig. Zelfs het heelal dreigt te verdwijnen!Een gevecht tegen de tijd begint.

Als William besmet raakt wil Elena hulp in gaan roepen. Samen met haar nieuwe vrienden verlaat ze het eiland. Onderweg blijkt echter dat er een verstekeling meevaart. Is het toeval dat deze kleine jongen het teken van III in zijn nek draagt?

Dit is het fantastische eerste deel van een nieuwe fantasyserie. Een avontuur vol spanning en magie. De parallelle werelden nemen de lezer mee naar nieuwe landschappen en door elkaar lopende tijden, in een wereld waarin niets is wat het lijkt…

BESTEL

Meer informatie
Auteur L.A. Dawn
Pagina’s 230
Druk 5
Imprint Kabook Uitgevers
Uitvoering Paperback
Publisher name Kabook Publishing
ISBN 9789082686180
Verschijningsdatum 14 jun. 2019