Teken van Drie (1) Codex Vetus

‘De Codex Vetus’ is het adembenemende magische eerste Fantasy-avontuur van L.A. Dawn.

“Dit verhaal doet denken aan de ‘Narnia kronieken’ van C.S. Lewis, waarin gewone kinderen in een geheimzinnige wereld avonturen beleven en een taak moeten verrichten.” – Marian Verstappen-Naus, Biblion.

**Let op: Dit is een herziene uitgave van De Bron van Drie en de Codex Vetus.*

William en de tweeling; Charlotte en Elena lijken op het eerste gezicht geen bijzondere kinderen. Echter hebben ze stuk voor stuk een merkwaardig teken meegekregen bij hun geboorte. Door een opwelling van Elena belanden ze in een vreemde omgeving in een andere tijdslijn. Eerst hebben ze het niet door, maar na verloop van tijd wordt het duidelijk, ze kunnen niet meer terug naar huis en raken verwikkeld in een vreemde strijd om magische boeken en macht. De keuzes die ze stuk voor stuk moeten maken, de vreemde wezens die ze ontmoeten, en de tijdsveranderingen zijn niet zo toevallig als het drietal denkt. Langzamerhand komt de waarheid aan het licht, maar wie kunnen ze vertrouwen?

Het teken van drie en de Codex Vetus, is het schitterende eerste deel in de trilogie om macht. Een avontuur vol spanning en magie. De parallelle werelden, veranderende tijdslijnen en de vreemde wezens nemen de lezer mee naar een wereld waarin niets is wat het lijkt…

BESTEL

Productinformatie

Auteur L.A. Dawn
Taal Nederlands
Afmetingen 14x215x135 mm
Gewicht 220,00 gram
Druk 5
ISBN 978-90-826861-2-8