Teken van Drie (3) Stella Maris

‘Stella Maris’ is het super spannende derde deel in het magische Fantasy-avontuur Teken van Drie van L.A. Dawn.

De tweeling Elena en Charlotte en buurjongen William zijn vanaf hun geboorte voorbestemd als beschermers van de drie magische boeken: de kennis van goed en kwaad.

In het teken van drie: Stella Maris (oorspronkelijke titel – Het Laatste Oordeel) krijgen de drie boekbeschermers, William en de tweeling Charlotte en Elena, het zwaar. Ze verliezen zich in de verleidingen van de tovenares Theresa, die alles op alles zet om de drie magische Codexen (de boeken die de drie hoofdpersonen moeten beschermen) in handen te krijgen. Als de in en in slechte Zafor is teruggehaald door Theresa en Elena zelf al haar kracht is kwijtgeraakt, lijkt alle hoop verloren. Dan krijgen ze opeens hulp uit onverwachte hoek. Maar is het genoeg om te winnen van Zafor en de inmiddels onoverwinnelijke Theresa en haar zombie-leger?

Avontuurlijk fantasieverhaal rond het thema ‘macht’, in veelal eigentijds taalgebruik, afgewisseld met dialogen. Met de nodige spanning-, griezel- en verliefdheidsmomenten. De sprongen in de verhaallijn zijn groot. Zo ook de diversiteit aan reële personages en vreemdsoortige creaturen in verschillende parallelle (fantasie)werelden, waarin de drie herkenbare, hedendaagse hoofdpersonen terechtkomen.  Vanaf ca. 13 jaar.

BESTEL
Auteur L.A. Dawn
Taal Nederlands
Gewicht 346,00 gram
Druk 4
Pagina’s 272
ISBN13 9789082020199
Product breedte 135 mm
Product hoogte 19 mm
Product lengte 200 mm