De moordcruise

Lydia Albadoro | Nederlands | 300 pagina’s 

De droomcruise van Delilah verandert in een nachtmerrie als haar oude jeugdliefde midden op zee verdwijnt.

Delilah Engelman is een zeer populaire auteur van erotische romans. Na een moeilijke scheiding, een midlifecrisis en daaropvolgende depressie probeert ze haar zelfvertrouwen terug te winnen. Haar droom van een nieuwe start gaat in vervulling als ze een award wint voor beste erotische roman van het jaar. In eerste instantie geniet ze van de cruise die haar wordt aangeboden. Echter, de uitreiking midden op de Middellandse Zee verandert in een horrorscenario als haar oude jeugdliefde spoorloos van het schip verdwijnt, en een geheimzinnige stalker haar leven ontwricht… 

Lydia Albadoro

Lydia Albadoro (Amsterdam, 1972) debuteerde in 2015 met de thriller “Doodstil” onder het pseudoniem Lydia van Houten. Sindsdien heeft ze meerdere boeken op haar naam staan.

Lydia staat vooral bekend om haar unieke schrijfstijl. Haar boeken worden gekenmerkt door duistere zaken en mysterieuze gebeurtenissen die vaak verborgen blijven. Ze durft grenzen op te zoeken en niets is wat het lijkt. Haar filmische schrijfstijl en meeslepende, onderhuidse spanning maken haar misdaad- en thrillerromans geliefd bij een breed lezerspubliek.