Liefde van je leven 

Yvonne Hooge | Nederlands | 250 pagina’s (vanaf 2024)

Jolijn gelooft niet dat liefde in de sterren geschreven staat… 

Jolijn heeft een hekel aan suikerhartjes, gigantische bossen rozen en diners bij kaarslicht. Haar baas daarentegen vindt haar de aangewezen persoon om het evenement “Liefde van je leven” te organiseren, want als 28-jarige single weet zij natuurlijk precies waar vrijgezellen naar op zoek zijn…

Jolijn kan geen nee zeggen en doet haar uiterste best om er iets moois van te maken. Helaas start het weekend met de ene na de andere tegenslag, met als klap op de vuurpijl cameraman Noah, die onverwachts komt filmen en een even grote afkeer van liefdesclichés heeft als Jolijn. Niet bepaald de juiste persoon om een geslaagd promofilmpje te maken! Maar is Noah misschien wel de perfecte man voor iets anders?

Vanaf 2024 beschikbaar

Yvonne Hooge

Yvonne Hooge (1996) houdt van feelgood met een randje, zowel in boeken als in het echte leven. Ze groeit op in Drenthe, waar ze kind aan huis is in de bibliotheek. Als ze hier bijna alles gelezen heeft, begint ze zelf te schrijven. Verhalen en paarden zijn haar passie, net als de beweegredenen van mensen.

Auteursfoto © Alinda Potze