Een onverwachte bestemming

Sandra Kraak | Nederlands | 250 pagina’s (vanaf 2024)

Annefleur verlegt haar grenzen om achter haar dromen aan te gaan…

Annefleur heeft een succesvol en opwindend leven. In haar dromen. De werkelijkheid valt helaas behoorlijk tegen. Haar baan is nogal saai en haar vriend Lars eigenlijk ook. Maar je kunt nu eenmaal niet alles hebben…

Dan wint ze een vakantie naar Egypte. Daar ontmoet ze backpacker Joris. Grappig, enthousiast en avontuurlijk. Hij heeft alles wat ze mist in haar relatie. Ze maakt het uit met Lars en volgt Joris op rondreis door Azië. Ze weet het zeker: haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Eindelijk heeft het geluk haar gevonden. Maar is dat wel echt zo?

Vanaf 2024 beschikbaar

Sandra Kraak

Sandra Kraak (1982) werkt als marketeer en woont met haar gezin in Pijnacker. Als kind zat ze altijd met haar hoofd in een boek. Of in de wolken. Later wilde ze schrijver worden, dat wist ze toen al. Nog steeds geniet ze van het lezen van meeslepende boeken, en nog meer van het schrijven ervan. Dat haar feelgoodverhalen nu ook voor anderen tot leven komen, is een droom die uitkomt. Als Sandra niet schrijft, geniet ze van fotograferen en wandelen. En van chocola. De dag sluit ze graag af met een leuke serie op tv.

Foto auteur: Piet van den Berg

Meer info op www.sandrakraak.nl