Een onverwachte bestemming

Sandra Kraak | Nederlands | 250 pagina’s (vanaf 2024)

Annefleur verlegt haar grenzen om achter haar dromen aan te gaan…

Annefleur heeft een succesvol en opwindend leven. Althans… in haar dromen. De werkelijkheid valt helaas behoorlijk tegen. Haar baan is nogal saai en haar vriend Lars eigenlijk ook. Maar, denkt ze, je kunt nu eenmaal niet alles hebben.

Op een gewonnen vakantie naar Egypte kruist ze het pad van backpacker Joris. Charmant, grappig en avontuurlijk biedt hij haar alles wat ze in haar relatie mist. Ze maakt het uit met Lars en volgt Joris op rondreis door Azië. Annefleur is ervan overtuigd dat haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Eindelijk heeft het geluk haar gevonden. Maar is dat wel echt zo?

Vanaf zomer 2024 beschikbaar

Sandra Kraak

Sandra Kraak (1982) werkt als marketeer en woont met haar gezin in Pijnacker. Als kind zat ze altijd met haar hoofd in een boek. Of in de wolken. Later wilde ze schrijver worden, dat wist ze toen al. Nog steeds geniet ze van het lezen van meeslepende boeken, en nog meer van het schrijven ervan. Dat haar feelgoodverhalen nu ook voor anderen tot leven komen, is een droom die uitkomt. Als Sandra niet schrijft, geniet ze van fotograferen en wandelen. En van chocola. De dag sluit ze graag af met een leuke serie op tv.

Foto auteur: Piet van den Berg

Meer info op www.sandrakraak.nl