Over ons

Fantasy | Feelgood | Crime | Novels 📚

Kabook is een jonge zelfstandige uitgeverij en sinds de oprichting in 2012 uitgegroeid tot een uitgeefhuis van kwalitatieve, gedurfde fictie voor een breed lezerspubliek. We geven bloedstollende thrillers, heerlijke feelgoodromans en meeslepende fantasy-boeken uit.

Maak kennis met de boeken van onze auteurs. De titels in ons fonds zijn te koop bij de boekhandel. Tevens zijn de boeken (onder voorbehoud van leverbaarheid) beschikbaar bij de betere online boekenshops.

Onze uitgeverij heeft een aansluiting bij het Centraal Boekhuis, Culemborg, en is lid van CPNB en VZU.

Wilt u recensie-exemplaren aanvragen?

Dat kan. Kabook uitgevers heeft een beperkt aantal recensie-exemplaren beschikbaar. Alle aanvragen worden in behandeling genomen. Toch kan het zijn dat er door de vraag niet altijd een exemplaar beschikbaar is, of dat de lopende acties voorbij zijn. Blijf op de hoogte door je op te geven voor onze nieuwsbrief!

Waar zijn onze boeken beschikbaar?

De boeken in ons fonds zijn te koop bij de boekhandel. Tevens zijn de boeken (onder voorbehoud van leverbaarheid) beschikbaar bij de betere online boekenshops. Onze uitgeverij heeft een aansluiting bij het Centraal Boekhuis, Culemborg, en is lid van CPNB en VZU.

Copyright © 2023- Kabook Media

Contact: 
E-mail: info@kabook.nl
Handelsregister Kamer Van Koophandel Arnhem 53383079 - 
Copyright © 2023 - Kabook Uitgevers