Schijnspel

Lydia Albadoro | Nederlands | 250 pagina’s (vanaf zomer 2024)

Gevangen in het paradijs wacht Susan een dodelijk spel… 

Na het verlies van haar partner stort Susans wereld in. Op zoek naar een nieuw begin verruilt ze Nederland voor het zonnige Ibiza, waar ze haar geluk hoopt te vinden bij de charmante Daan.

Al snel stuit Susan op een aantal vreemde gebeurtenissen in de Spaanse villawijk waar ze is gaan wonen. De verdwijning van buurvrouw Claire zet Susan aan tot een eigen onderzoek. Terwijl ze dieper graaft, wordt duidelijk dat haar nieuwe buren een duister geheim verbergen.

Steeds dieper raakt Susan verstrikt in een web van intriges. Ze moet vechten voor haar leven. Maar ze laat zich niet afschrikken. Vastberaden om de waarheid te onthullen gaat ze tot het uiterste.

Vanaf 2024 beschikbaar

Lydia Albadoro

Lydia Albadoro (1972) is vooral bekend om haar unieke schrijfstijl. Haar boeken worden gekenmerkt door duistere zaken en mysterieuze gebeurtenissen die vaak het daglicht niet kunnen verdragen. Ze zoekt de randjes op en niets is wat het lijkt. De filmische schrijfstijl en ook de meeslepende, onderhuidse spanning maakt dat lezers haar misdaad- en thrillerromans erg graag lezen.

Auteursfoto © Chiara van Houten