Wij zijn op zoek naar recensenten voor Muse Academy

Je leest graag Young Adult fantasy? Spreekt deze flaptekst je aan?

Imogen Parker is een doodnormale tiener, tot ze een mysterieuze brief uit het buitenland ontvangt. Ze is toegelaten tot een kunstschool waar niemand ooit van gehoord heeft. Imogen kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en vertrekt naar Muse Academy, op het Griekse eiland Helikon.

Al snel raakt ze bevriend met enkele creatieve figuren; de origamiprinses Kaida, de muzikale tweeling Aeon en Milo, danseres Lexi, de gestoorde uitvinder Drake, Cera die de ‘fashion’ in fashionista stopt, de sympathieke DJ Damian en Harper, de acteur in spé. De negen ontdekken al snel het magische mysterie dat rondom de school hangt. Imogen wordt meegesleurd in een vreemd avontuur vol eeuwenoude magie.

Wanneer een paar weken later het eiland wordt opgeschrikt door een aanval van de wraakzuchtige Sirenen, dreigt de ondergang voor Muse Academy. Gelukkig zijn Imogen en haar vrienden er. Ze blijken over bijzondere vaardigheden te beschikken, die ze hard nodig zullen hebben om de Sirenen te verslaan. De race tegen de klok begint…

Muse Academy en het geheim van Helikon is het spannende en bijzondere eerste deel in de serie Muse Academy.

Selecte groep

Lijkt het je leuk om dit boek te recenseren, zelfs voordat het is verschenen? Dan is dit je kans. Wat is de bedoeling? Wij selecteren tien lezers, één maand voordat het boek uitkomt.  Deze selecte groep gaat een recensie schrijven en deze plaatsen op de door ons aangegeven media: bol.com / bruna / cosmox en Hebban. Jullie mening doet er toe!

Hoe doe je mee?

Laat ons voor 12 september weten waarom jij Muse Academy wilt recenseren. Eind september hoor je of je geselecteerd bent. Je ontvangt van ons een vooruit- exemplaar (digitaal). De recensie plaats je op de bovenstaande linken.  Doe mee, wie weet ontvang jij dit spannende boek…

Meld je aan

BANNER2 JPG

(ISBN: 9789082415247 / 18,95 / 284 pagina’s / paperback)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail