DOODSTIL

DRUK 2 JPGWat doe je als je zelfs de politie niet meer kunt vertrouwen?

Lerares Madeleine (Maddy) Bleyland ontmoet na haar arrestatie zedenrechercheur Nick Simons. Als Maddy een relatie met hem begint blijkt Nick er dubieuze praktijken op na te houden. Zo raakt ze verstrikt in een web vol leugens en bedrog. Vanaf dat moment ontvangt ze vreemde doodsbedreigingen van een mysterieuze briefschrijver. Hij beschrijft uitvoerig wat hij met haar van plan is. Al snel blijkt dat Maddy niet zijn enige slachtoffer blijft. Ogenschijnlijk hebben de slachtoffers niets met elkaar gemeen. Maar is dat wel zo?

Doodstil is het thrillerdebuut van Lydia van Houten. Een bloedstollend vierluik van vrouwen die één ding met elkaar gemeen hebben: hun moordenaar.

Lydia van Houten (1972) is schrijver van fictie, en vooral bekend van de populaire fantasyserie: Het teken van drie. Black-out belandde op de longlist van de Paul Harland Awards en De Codex Vetus werd internationaal uitgegeven in 2015. Volgens haar lezers boeit Doodstil tot de laatste pagina, en komt het tot een ijzingwekkende ontknoping.

Lees hier de eerste drie hoofdstukken  

Productspecificaties

Productinformatie

Auteur Lydia van Houten
Taal Nederlands
Gewicht 409,00 gram
Druk 2
ISBN10 9082415208
ISBN13 9789082415209
Product breedte 135 mm
Product hoogte 26 mm
Product lengte 215 mm

Reacties van lezers:

Ik was meteen geïntrigeerd en heb mij opgegeven als proeflezer. Ook al wist ik niet wat ik kon verwachten. Meteen toen ik begon te lezen, kon ik niet meer stoppen. Heerlijk opwindend, spannend en bloedstollend. Hopelijk volgt er meer!

– Daniëlle de Vries

Dit was soms echt spannend dus dat is goed gelukt. Het erotische gedeelte past heel goed in dit boek. En af en toe humor relativeert en zo denk je even niet in een thriller te zitten, als je er dan een schokeffect achter krijgt is het spannende snel te pakken!

– Willeke Tjassens

 

Geen moment saai. Er zit goed vaart in het verhaal.  Eerst dacht ik te weten hoe het zat, maar uiteindelijk valt alles toch anders in elkaar en dan pas wordt helemaal duidelijk hoe het in elkaar steekt. Echt een aanrader!

– Linda de Boer

 

Ik had totaal geen verwachting, maar was toch blij verrast. De spanning loopt gaandeweg in het verhaal op, het las vlot en ik ben wel benieuwd naar een vervolg. Het boek is een aanrader!

– Ingrid Poisson

De spanning blijft en stijgt! De humor is geweldig. Het is zo herkenbaar. Ik ben supernieuwsgierig hoe het verder gaat. De verhaalstijl vind ik boeiend! Zeker ook het gebruik van het perspectief van de moordenaar. Wauw, dat maakt het nog eens extra spannend. Ga zo door!

– Amanda de Ronde

 

Meer achtergrond informatie over dit boek: http://www.lydiavanhouten.nl/?p=506

VERKRIJGBAAR: JUNI 2015