Recensenten gezocht voor ‘Schijnspel’

Ben je een liefhebber van thrillers en kun je geen genoeg krijgen van spannende verhalen? Haal je energie uit het lezen en delen van recensies? Dan hebben we een geweldige kans voor je! We zijn op zoek naar recensenten voor ‘Schijnspel’ van Lydia Albadoro.

Meedoen?

Laat ons voor a.s. 10 mei weten dat jij dit boek wilt recenseren!

Wellicht ben jij de gelukkige en kunnen we je verblijden met een (digitaal) recensie-exemplaar? Hiervoor organiseren we een blogtour die start op 1 juni.

Wil je meedoen? Geef je dan nu op.

Het leven van Susan wordt op zijn kop gezet wanneer haar zoektocht naar een nieuw begin op Ibiza een onverwacht duistere wending neemt.

Na het verlies van haar partner stort Susans wereld in. Op zoek naar een nieuw begin verruilt ze Nederland voor het zonnige Ibiza, waar ze haar geluk hoopt te vinden bij de charmante Daan. Al snel stuit Susan op een aantal vreemde gebeurtenissen in de Spaanse villawijk waar ze is gaan wonen. De verdwijning van buurvrouw Claire zet Susan aan tot een eigen onderzoek. Terwijl ze dieper graaft, wordt duidelijk dat haar nieuwe buren een duister geheim verbergen. Steeds dieper raakt Susan verstrikt in een web van intriges. Ze moet vechten voor haar leven. Maar ze laat zich niet afschrikken. Vastberaden om de waarheid te onthullen gaat ze tot het uiterste.

Verschijnt 11 juni 2024

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail