Win Het vervloekte huis

***** Deze wedstrijd is verlopen. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste winacties!

 

Nog heel eventjes en dan verschijnt Het vervloekte huis. Om precies te zijn op 6 juni 2016! Om dit extra feestelijk te vieren hebben we een uniek boek weg te geven: het allereerste exemplaar; namelijk het gesigneerde proefdrukexemplaar. Waarom uniek? Omdat er maar één exemplaar van is!

Deze zal nooit op de markt verschijnen maar jij kunt deze unieke editie wel winnen! Wil jij kans maken op dit boek? Vul dan onderstaand formulier in en pak je kans. Succes!

Win Het vervloekte huis!

Als de 43-jarige journaliste Mikayla geconfronteerd wordt met de zelfmoord van haar man Steven, stort haar hele wereld in. Ze erft een huis in Rocky Roads, Canada en verhuist. Al snel stuit ze op de onopgeloste moord op Joanna la Croix van twintig jaar eerder. Als Mikayla op eigen houtje onderzoek gaat doen naar de moord, wordt steeds duidelijker dat Rocky Roads een duister geheim herbergt.

Wim Sanders (AKO-literatuurprijs 2006) over haar thrillerdebuut Doodstil:

‘Een goed thrillerdebuut van Lydia van Houten, die erin slaagt om middels de intriges de spanning er tot het einde toe goed in te houden. Het lukt haar de lezer als in een echte whodunit in het verhaal te sleuren om hem daarna niet meer los te laten.’

WINACTIE GROOT jp

Vul onderstaand formulier in:

DOE MEE

Het vervloekte huis ligt begin juni in de boekhandel lees nu gratis de eerste hoofdstukken.

UITSLAG WINACTIE:

Van harte gefeliciteerd! Stuur ons via Facebook je adresgegevens toe en wij sturen je dit gewonnen exemplaar toe!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail