Doe mee met de Summer Romance Schrijfwedstrijd

Ben jij onze nieuwe Feelgood Schrijf Ster? En haal jij energie uit schrijven van romantische Cozy Feelgood verhalen?

Gelukkige lezers, daar word jij blij van. Ben jij meteen enthousiast geworden? Ga dan aan de slag en doe mee: SCHRIJF dat verhaal, waarbij je je lezers weg laat zwijmelen!

Meedoen?

Kan je niet wachten tot jij je boek terugziet op de planken van je favoriete boekhandel? Heb jij een geweldig idee? We horen het graag. Als het past binnen het feelgood concept, en je verhaal is vrolijk, romantisch, zonnig en raakt een ‘ Summer Romance- snaar’ bij je lezers, zoeken wij jouw verhaal. Heb jij een bijzondere zomer romance meegemaakt? Vertel het ons!

Zomer 2023

Lijkt nog een eindje weg. Maar niet in Boekenland. Wij openen een gloednieuw Feelgood Fonds in 2023. Maak jij daar straks deel van uit? We zijn heel benieuwd wie ons komt versterken en kijken erg uit naar nieuwe inzendingen!

Wat wij doen?

Wij zorgen voor een mooie vormgeving van je boek. In overleg natuurlijk! Wij zorgen voor een kickstart, samen met een team professionals krijg jij de beste redactie, marketing, ondersteuning en de beste promotie voor je boek.

Het Kabook uitgevers-team leest alle inzendingen en stelt de longlist en de shortlist samen.

Let op de voorwaarden 

Je aanmelding moet aan de volgende voorwaarden voldoen. Anders wordt je manuscript niet in behandeling genomen. De schrijfwedstrijd moet met feelgood te maken hebben.

1. Meerdere manuscripten inleveren is mogelijk.

2. Thema’s die buiten het zomerse Feelgood thema’, vallen nemen wij niet in behandeling

3. Het verhaal telt tussen de 40.000 en 65.000 woorden.

4. Opmaak van je verhaal en korte beschrijving is in Word (.doc of .docx).

5. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

6. Stuur het manuscript, inclusief je biografie en de korte beschrijving van maximaal 400 woorden op naar: info@kabook.nl onder vermelding van ‘Summer Romance Schrijfwedstrijd’

7. Selectie van de longlist en de shortlist wordt door middel van onze sociale media bekendgemaakt.

8. De uiterste deadline voor inzenden is tot 1 december 2022.

Wat krijg jij?

Onze winnaar krijgt professionele begeleiding bij het redigeren. Een prachtige kaft  en natuurlijk een contract voor de publicatie van het verhaal, plus een boekenpakket t.w.v. €100,-

Enthousiast? Doe mee! We zijn heel benieuwd naar je inzending. Veel succes…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail