Doe mee met de Summer Romance Schrijfwedstrijd 2024

Ben jij onze nieuwe Feelgood Schrijf Ster? Krijg je energie van het schrijven van romantische Cozy Feelgood verhalen?

Word jij ook zo gelukkig van blije lezers? Dan is dit is jouw kans! Voel je de schrijfinspiratie al opborrelen? Pak die kans en doe mee: schrijf dat verhaal waarbij je jouw lezers laat wegdromen!

Meedoen?

Kun je niet wachten tot jouw boek schittert op de planken van je favoriete boekhandel? Heb je een geweldig idee? We staan te popelen om het te horen! Als jouw verhaal past binnen het feelgoodconcept en het vrolijk, romantisch, zonnig en ‘Summer Romance’-gevoel bij je lezers oproept, dan zijn we op zoek naar jouw verhaal. Heb je zelf een onvergetelijke zomerromance beleefd? Deel het met ons!

Zomer 2025

Zomer 2025 lijkt misschien nog ver weg, maar in Boekenland zijn we er al volop mee bezig. We openen binnenkort weer de inschrijvingen voor ons Feelgood Fonds in 2025. Ga jij daar deel van uitmaken? We zijn razend benieuwd wie ons team komt versterken en kijken uit naar nieuwe inzendingen!

Wat wij doen?

Wij zorgen voor een prachtige vormgeving van je boek, natuurlijk in overleg met jou! Ook geven we je een kickstart: samen met een team van professionals krijg je de beste redactie, marketingondersteuning en promotie voor je boek.

Let op de voorwaarden 

1. Je mag meerdere manuscripten indienen, op voorwaarde dat ze nog niet eerder zijn gepubliceerd.

2. Het verhaal moet passen binnen het zomerse feelgoodthema.

3. De lengte van het verhaal moet liggen tussen de 40.000 en 65.000 woorden.

4. Stuur je manuscript en een korte beschrijving van maximaal 400 woorden in Word-formaat naar: info@kabook.nl onder vermelding van ‘Summer Romance Schrijfwedstrijd 2024′.

5. De uiterste deadline voor inzenden is tot 1 september 2024.

6. Door deel te nemen, stem je automatisch in met al onze voorwaarden:

 1. Algemene voorwaarden:
  • De organisatie van de schrijfwedstrijd ligt bij Kabook Publishing. Door deel te nemen aan de wedstrijd, gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande voorwaarden.
  • De ingezonden verhalen worden geschreven in het Nederlands.
  • Verhalen moeten voldoen aan het aantal gestelde woorden, zoals eerder vermeld op de website. Deze verhalen mogen niet eerder gepubliceerd zijn, op wat voor manier dan ook.
  • Het thema is een luchtige ‘zomerromance’, inhoudelijk mag de auteur vrij zijn binnen het genre.
 2. Overige voorwaarden samenvoegen:
  • Eerder uitgegeven werk, op wat voor manier dan ook is uitgesloten.
  • Let op: schending van auteursrechten en/of privacy; de verantwoordelijkheid voor inbreuk van auteursrechten ligt ten alle tijden bij de auteur.
  • Auteurs gaan akkoord met het gebruik van hun naam en informatie over het verhaal in communicatie rondom de wedstrijd.
 3. Selectie van Finalisten:
  • Finalisten worden gekozen door Kabook Publishing en ontvangen een overeenkomst voor uitgave als erkenning voor hun prestatie.
  • Kabook Publishing zal niet corresponderen over de uitslagen.

Wat kun je verwachten?

De winnaar ontvangt professionele begeleiding bij het redigeren, een prachtige kaft en natuurlijk een contract voor publicatie van het verhaal. Klinkt dit als iets voor jou? Doe dan mee! We kijken enorm uit naar jouw inzending. Veel succes!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail