Recensenten gezocht voor ‘Liefde van je leven’

Kan jij geen genoeg krijgen van heerlijke feelgoods? Haal je energie uit schrijven en delen van recensies? We zijn op zoek naar recensenten voor ‘Liefde van je leven’ van Yvonne Hooge.

Meedoen?

Laat ons voor a.s. 20 maart weten dat jij dit boek wilt recenseren!

Wellicht ben jij de gelukkige en kunnen we je verblijden met een (digitaal) recensie-exemplaar? Hiervoor organiseren we een blogtour die start op 20 april.

Wil je meedoen? Geef je dan nu op.

Jolijn heeft een hekel aan suikerhartjes, gigantische bossen rozen en diners bij kaarslicht.

Jolijn gelooft niet dat liefde in de sterren geschreven staat. Ze heeft een hekel aan suikerhartjes, gigantische bossen rozen en diners bij kaarslicht. Haar baas daarentegen vindt haar de aangewezen persoon om het evenement “Liefde van je leven” te organiseren, want als 28-jarige single weet zij natuurlijk precies waar vrijgezellen naar op zoek zijn… Jolijn kan geen nee zeggen en doet haar uiterste best om er iets moois van te maken. Helaas start het weekend met de ene na de andere tegenslag, met als klap op de vuurpijl cameraman Noah, die onverwachts komt filmen en een even grote afkeer van liefdesclichés heeft als Jolijn. Niet bepaald de juiste persoon om een geslaagd promofilmpje te maken! Maar is Noah misschien wel de perfecte man voor iets anders?

Verschijnt 25 april

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail