Wij zijn op zoek naar recensenten voor Het Vervloekte Huis

Je leest graag spannende boeken? Spreekt deze flaptekst je aan?

Als de 43-jarige journaliste Mikayla geconfronteerd wordt met de zelfmoord van haar man Steven, stort haar hele wereld in. Ze erft een huis in Rocky Roads, Canada en verhuist. Al snel stuit ze op de onopgeloste moord op Joanna la Croix van twintig jaar eerder. Als ze op eigen houtje onderzoek gaat doen naar de moord, wordt steeds duidelijker dat Rocky Roads een duister geheim herbergt.

 

Selecte groep

Lijkt het je leuk om dit boek te recenseren, zelfs voordat het is verschenen? Dan is dit je kans. Wat is de bedoeling? Wij selecteren vijftien lezers, één maand voordat het boek uitkomt.  Deze selecte groep gaat een recensie schrijven en deze plaatsen op de door ons aangegeven media: bol.com / bruna / cosmox en Hebban. Jullie mening doet er toe!

 

Hoe doe je mee?

Laat ons voor 25 april weten waarom jij Het Vervloekte Huis wilt recenseren. Begin mei hoor je of je geselecteerd bent. Je ontvangt van ons een vooruit- exemplaar (digitaal). De recensie plaats je op de bovenstaande linken. Als je recensie is verschenen voordat het boek uitkomt, (voor 6 juni 2016) ontvang je van ons een gratis gesigneerd exemplaar. Doe mee, wie weet ontvang jij dit spannende boek…

Meld je aan

 

(ISBN: 9789082415261 / 19,95 / 282 pagina’s / paperback)

8 JPG

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail